Sponsrade Team

  • Segling

Trendmark har varit samarbetspartner till svenska seglingslandslaget, SWE Sailing Team, i drygt 10 år och stöttat med kläder från topp till tå. SWE Sailing Team var det specialförbund som lyckades bäst av alla svenska idrotter på OS i London 2012 och vi satsade även tillsammans mot OS i Rio 2016.

  • Segling

GKSS är en av Sveriges äldsta klubbar med allt ifrån ungdomssegling till elit. Team GKSS stödjer hela GKSS med inriktning mot ungdomsverksamheten. GKSS Tokyo Klubb skapar förutsättningar för seglarna att kunna träna intensivt och ostört. GKSS recept är att skapa ett team av seglarna, där alla ger & tar, samt delar med sig av sina kunskaper samt satsar tillsammans mot Tokyo år 2020.

  • Segling

Lysekil Women’s Match är världens största tävling i matchracingsegling för damer, vad gäller mixen publik, media och prispengar. I matchracing möts besättningarna två och två i spännande dueller som lätt kan förstås och följas av publiken.

  • Segling

Musto är stolt partner till Sailing Båstad som bland annat arrangerar Seglarveckan i Båstad. Seglarveckan är ett årligt återkommande event första veckan i augusti där VM, EM, NM och SM seglas regelbundet under veckan.

  • Segling

Tredje helgen i augusti genomförs sedan 50 år denna klassiska tävling som beskrivs som seglingens Vasalopp. Segeltävlingen där olympiamästare och familjeseglare samsas på samma bana och tävlar under samma förutsättningar. Rundningsmärket är ön Tjörn på Västkusten. Sebago är stolt sponsor av Tjörn Runt sedan flera år tillbaka!

  • Fotboll

Trendmark är stolt sponsor till ”Hisingens Stolthet”, BK Häcken. Laget har gått från klarhet till klarhet och erbjuder en attraktiv fotboll som på senare år skördat framgångar i fotbollsallsvenskan. Klubben arrangerar världens största fotbollsturnering Gothia Cup, som varje sommar lockar förväntansfulla ungdomar från hela världen.