Jobba hos oss

Vi söker en ny kollega till vår kundsupport!

Är du en social, organiserad och serviceinriktad person som inte är rädd för att dyka in i en dynamisk arbetsmiljö? Om så är fallet, kan du vara den perfekta matchningen för oss!

Position: Kundsupport
Plats: Billdal
Anställningsform: Heltid

Dina arbetsuppgifter

Som medlem av vårt team kommer du att erbjuda daglig service till våra kunder, oavsett om de är företag eller privatpersoner. Din kommunikation sker främst via telefon och e-post, där du kommer att hantera frågor som rör orderhantering, leveranser och andra kundrelaterade ärenden. Ditt arbete kommer att spela en central roll i att säkerställa att våra kunder får den hjälp och support de behöver.

Är du rätt person för jobbet?

Vi letar efter en entusiastisk och proaktiv person som trivs i en snabbt föränderlig miljö. Service och kundnöjdhet är viktiga värden för dig, och du strävar alltid efter att ge enastående kundbemötande i varje interaktion. Som en värdefull lagspelare kan du arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor för att uppnå gemensamma mål.

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:
• Tidigare erfarenhet av kundbemötande och kundservice
• Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift
• Erfarenhet av att använda Office-paketet

Vi är på jakt efter någon med rätt inställning och engagemang som kan bli en värdefull del av vårt härliga gäng på Trendmark.
Tillsammans kan vi arbeta för att förbättra kundupplevelsen och driva företaget framåt!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Försäljningsansvarig Linda Karlsson på linda.karlsson@trendmark.se eller 0739075119.

För att söka tjänsten så skicka CV och personligt brev till linda.karlsson@trendmark.se

Sista ansökningsdag: 2023-11-30
Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Trendmark is a sales and brand building fashion and footwear distributor for the Nordic/Baltic market. We currently represent and operate several strong and established brands such as Sebago, Jofama, Superga, Naghedi, Havaianas and Norda Running.