Vi söker en Direktris/Designassistent

Som Direktris/Designassistent på Trendmark är du en nyckelperson i ett litet trevligt team med designer och inköpare, där du ansvarar för passformen samt assisterar Designern med att göra plaggskisser och instruktioner.

Dina främsta arbetsuppgifter är att göra plaggskisser, instruktioner, avmätningar, vara delaktig i avprovningar, göra måttlistor, skissändringar och skriva provkommentarer till leverantörer. Du kommer att jobba med dam- och herrplagg inom vävt, stickat och trikå. Du kommer främst jobba med varumärket Sebago men även vara delaktig i våra nya projekt. Vi arbetar nära marknadsavdelningen och i perioder deltar vi vid fotograferingar, katalogframtagningar och mässor.

Vi tror att du är utbildad direktris med starkt intresse för mode och design. Är du intresserad av produkten från idé till färdigt utförande i både bild på webb samt i showroom/butik så är det ett plus. Vi söker en medarbetare som är flexibel och passionerad för hela produktionsprocessen.

Dina kvalifikationer är:
- Konfektions-/designteknikerutbildning eller liknande.
- Mycket goda kunskaper samt erfarenhet av mönsterkonstruktion, passform, gradering samt framtagande av plaggskisser.
- Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande position, och med erfarenhet att jobba med leverantörer i främst Asien.
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
- Mycket goda kunskaper i Illustrator och Excel

Som person är du:
- Strukturerad, effektiv, flexibel och passionerad i ditt arbete

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt och senast 30 september 2018 till work@trendmark.se

Vid frågor ring Viktoria Djerf på 0703-275126