Sponsrade Team

  • Segling

Trendmark har varit samarbetspartner till svenska seglingslandslaget, SWE Sailing Team, i drygt 10 år och stöttat med kläder från topp till tå. SWE Sailing Team var det specialförbund som lyckades bäst av alla svenska idrotter på OS i London 2012 och vi satsade även tillsammans mot OS i Rio 2016.

  • Segling

Danska landslaget är ett av världens absolut bästa med oräkneliga medaljer från VM och OS de senaste åren. Trendmark med Musto och Sebago stödjer Dansk Sejlunion i deras utveckling av segelsporten i Danmark, från klubbnivå till landslag.

  • Segling

GKSS är en av Sveriges äldsta klubbar med allt ifrån ungdomssegling till elit. Team GKSS stödjer hela GKSS med inriktning mot ungdomsverksamheten. GKSS Tokyo Klubb skapar förutsättningar för seglarna att kunna träna intensivt och ostört. GKSS recept är att skapa ett team av seglarna, där alla ger & tar, samt delar med sig av sina kunskaper samt satsar tillsammans mot Tokyo år 2020.

  • Segling

Rahm Racing team med Mattias Rahm i spetsen har seglat den lätta och snabba kolfiberkatamaranen M32 sedan starten av M32 Cup 2013. Numera är M32 även båten som seglas på World Match Racing Tour med finalen i Marstrand i början av juli.

  • Segling

Lysekil Women’s Match är världens största tävling i matchracingsegling för damer, vad gäller mixen publik, media och prispengar. I matchracing möts besättningarna två och två i spännande dueller som lätt kan förstås och följas av publiken.

  • Segling

Musto är stolt partner till Sailing Båstad som bland annat arrangerar Seglarveckan i Båstad. Seglarveckan är ett årligt återkommande event första veckan i augusti där VM, EM, NM och SM seglas regelbundet under veckan.

  • Segling

Tredje helgen i augusti genomförs sedan 50 år denna klassiska tävling som beskrivs som seglingens Vasalopp. Segeltävlingen där olympiamästare och familjeseglare samsas på samma bana och tävlar under samma förutsättningar. Rundningsmärket är ön Tjörn på Västkusten. Sebago är stolt sponsor av Tjörn Runt sedan flera år tillbaka!

  • Segling

Hyundaibåten är en av världens största kappseglingsbåtar. Med sina 40 meter över vattenytan är hon är till och med så hög att hon inte fritt kan segla under Ölandsbron. Flera vinster gör henne till en av de mest sofistikerade kappseglingsbåtarna som någonsin funnits.

  • Fotboll

Trendmark är stolt sponsor till ”Hisingens Stolthet”, BK Häcken. Laget har gått från klarhet till klarhet och erbjuder en attraktiv fotboll som på senare år skördat framgångar i fotbollsallsvenskan. Klubben arrangerar världens största fotbollsturnering Gothia Cup, som varje sommar lockar förväntansfulla ungdomar från hela världen.